De praktijk bezoeken

De praktijk is gevestigd in het nieuwe gezondheidscentrum Zeehos, aan het Zeehosplein 31 in (2225 MJ) Katwijk aan Zee en bevindt zich op de eerste etage en is met de lift goed bereikbaar.

Als u met de auto komt kunt u parkeren in de parkeergarage, waar u met de lift verder het gebouw in kunt. Voor de parkeergarage geldt wel een parkeertarief van € 1,60 per uur of een gedeelte daarvan. Kosteloos parkeren is mogelijk op het parkeerterrein aan de Laan van Nieuw Zuid (naast Quick Boys) of op de Boulevard (van 1 oktober tot 1 april). De hoofdingang van het gezondheidscentrum is dan op enkele minuten loopafstand.

Iemand afzetten kan ook: daarvoor maakt u gebruik van de kort-parkeren zone voor de hoofdingang. U kunt hier maximaal 15 minuten geparkeerd staan. Voor bezoekers die slecht ter been zijn kunt u het beste kiezen voor de lift in de parkeergarage, want de eerste 10 minuten kunt u gratis uitrijden.

Meteen bij aankomst in de praktijk op de eerste etage vindt u aan uw linkerhand de ontvangst- en informatiebalie. In de centrale hal op de begane grond is (los van de praktijk) een lunchroom gevestigd.