Zelf online regelen

MijnGezondheid.net: uw eigen zorgdossier thuis

MijnGezondheid.net biedt de mogelijkheid om via internet uw gezondheidszaken met uw huisartsen gemakkelijk en snel te regelen.
Via het portaal MijnGezondheid.net kunt u thuis uw herhaalmedicatie bestellen, een afspraak maken met uw huisarts, een e-consult aanvragen bij uw huisarts of een deel van uw dossier inzien. Ook vindt u op MijnGezondheid.net betrouwbare informatie over uw aandoeningen en de medicijnen die u gebruikt.
Verder kunt u een reisdocument samenstellen via mijngezondheid.net.

Wie kan gebruik maken van MijnGezondheid.net? 
Als u bent ingeschreven als patiënt kunt u gebruik maken van deze service. U kunt ook als ouder uw minderjarige kinderen tot 16 jaar aanmelden.

Wat kan ik allemaal met MijnGezondheid.net?
U kunt in de e-agenda een afspraak plannen voor het spreekuur van uw huisarts, een vraag stellen via e-mail consult aan uw huisarts en een deel van uw medisch dossier inzien. U heeft verder toegang tot duidelijke en vertrouwde informatie over gezondheid en ziekte. Verder kunt u via deze service uw actuele herhaal receptuur aanvragen.

Is MijnGezondheid.net veilig? 
MijnGezondheid.net maakt gebruik van een besloten en beveiligd netwerk op internet. Om in te kunnen loggen heeft u een DigiD met sms-functie en een mobiele telefoon nodig. DigiD is de elektronische legitimatie voor internetdiensten van de overheid (o.a. belastingdienst). De overheid heeft geen inzage in uw gegevens op MijnGezondheid.net. Informatie over DigiD en het aanvragen hiervan vindt u op www.digid.nl.

Aanmelden voor MijnGezondheid.net
Indien u, voor de eerste maal, gebruik wilt maken van mijngezondheid.net dient u contact op te nemen met de praktijk. U kunt via de assistente uw e-mailadres en mobiele telefoonnummer doorgeven waarna zij u aanmeldt. Hierna krijgt u een e-mail waarin u de aanmelding kunt voltooien. Heeft u zich al eens aangemeld? Dan kunt u hier klikken als u wilt inloggen.