Skip to content

Contact

 

Huisartsenpraktijk Brameijer
Zeehosplein 31
2225 MJ Katwijk aan Zee
Tel. 071  –  40 121 82
Fax. 071  –  40 768 54

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag van 8.00 – 17.00 uur

Bij telefonisch contact hoort u het volgende keuzemenu:

1. Spoed
2. Herhaalrecept: spreek uw naam en geboortedatum in,
gevolgd door uw verzoek
3. Afspraak maken of assistente spreken
4. Intercollegiaal overleg

Indien u geen keuze maakt, wordt u doorverbonden met de assistente.

Voor spoedeisende zaken buiten kantoortijden belt u met:

Huisartsenpost Duin- en Bollenstreek   Voorhout 0252 –  240212

Bezoek aan de praktijk

 

Onze praktijk is gevestigd in het gezondheidscentrum Zeehos, aan het Zeehosplein 31 in Katwijk aan Zee. De praktijk bevindt zich op de eerste etage en is met de lift goed bereikbaar.

Als u met de auto komt kunt u parkeren in de parkeergarage, waar u met de lift naar boven kunt. Voor de parkeergarage geldt een parkeertarief van € 1,60 per uur of een gedeelte daarvan. Kosteloos parkeren is mogelijk op het parkeerterrein aan de Laan van Nieuw Zuid (naast Quick Boys). De hoofdingang van het gezondheidscentrum is dan op enkele minuten loopafstand.

Wanneer u iemand wil afzetten kunt u gebruik maken van de K-R zone tegenover de hoofdingang. U kunt hier maximaal 15 minuten parkeren. Als u slecht ter been bent kunt gebruik maken van de lift in de parkeergarage, de eerste 10 minuten kunt u gratis weer uitrijden.

Digitale service

Veel zaken kunt u digitaal regelen, zoals het aanvragen van herhaalrecepten of het digitaal inplannen van een spreekuurafspraak. Ook kunt u een vraag aan de huisarts stellen middels een e-consult. Dit betreft alleen vragen die geen spoedeisend karakter hebben. Voor de digitale service is het noodzakelijk dat wij over uw e-mailadres beschikken. Inloggen via DigiD is een van de mogelijkheden om gebruik te maken van onze digitale service. Meer info op www.digid.nl

Uitgebreide informatie over onze digitale service vindt u onder E-zorg.

Inschrijven praktijk

 

Voor inschrijving in onze  praktijk maakt u gebruik van het inschrijfformulier. U dient vooraf telefonisch contact op te nemen met de praktijk voor aanvullende informatie.
Daarna kunt u een ingevuld inschrijfformulier in de praktijk afgeven.

Huisartsenpost

 

Huisartsenpost Duin- en Bollenstreek  0252 –  24 02 12

De huisartsenpost Duin- en Bollenstreek is alleen bedoeld voor spoedeisende zaken die niet kunnen wachten tot de volgende dag. De huisartsenpost is geopend buiten kantooruren (avond, nacht en weekenden) en tijdens erkende feestdagen.

U dient altijd eerst telefonisch contact op te nemen met de Huisartsenpost. Bij acuut levensgevaar belt u 112.